Velkommen

Frederikshavn svømmehals personale ser frem til at byde dig/jer indenfor

Frederikshavn svømmehals personale ser frem til at byde dig/jer indenfor, i en af landets flotteste svømmehaller.

Vi håber at du/i får en masse gode, sjove og lærerrige oplevelser i vores dejlige svømmehal. Du/i vil have mulighed for at udforske vores 4 bassiner, vores motions- og fitnesslokaler eller slappe af i vores hyggelige wellnessområde.

Det er vigtigt, at hygiejne, sikkerheds- og etiske retningslinjer overholdes både i omklædningsrum og i svømmehalsområdet. Derfor beder vi dig læse nedenstående punkter igennem, så du kan få størst mulig glæde af dit besøg i svømmehallen.

Vi ønsker dig/jer rigtig god fornøjelse med jeres besøg i Frederikshavn svømmehal.

Med venlig hilsen
Frederikshavn svømmehal – Halinspektør og personale

Afvaskning/hygiejne

Alle besøgende i svømmehals- og wellnessområdet skal vaske sig grundigt, med sæbe og uden badetøj, inden omklædningen forlades. Dette gælder også efter toiletbesøg. I bruseområderne finder du sæbe som du frit kan benytte dig af både før og efter din tur i svømmehallen.

Vi anbefaler at du læser vores om vores hygiejne og baderegler her

Brug af omklædningsrum

Når du kommer ind i omklædningen beder vi dig venligst om at tage skoene af og sætte dem i skohylden inden du forlader det grå område. Når du kommer ind tager du et af skabene til at ligge dine ejendele i.

Garderobeskabene i omklædningen er med pantlåse hvor du skal bruge en 20 krone for at låse dit skab. Du får mønten tilbage når du åbner dit skab igen. Enkelte skabe er med kodelås.

Badetøj må ikke medbringes bag den røde linje i bruseområdet.

Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefon i omklædningsrummene.

Børn fra 6 år og op, skal kunne klæde om i eget omklædningsrum. Nærmer dit barn sig de 6 år og er han/hun ikke klar til at klæde om selv, opfordrer vi til, at du i god tid starter med at øve omklædning med barnet.

Handicapvenlig svømmehal

I Frederikshavn svømmehal er der i hver omklædning adgang til et aflukket handicaprum.

I svømmehallen er der ligeledes en lift som kan bringe kørestolsbrugere ned i både øvebassinet på 33 grader og i vores 25 m bassin på 27 grader. Morskabsbassinet er også tilgængeligt for kørestolsbrugere via strandbredden.

Du kan læse mere om vores faciliteter for handicappede her.

Vigtigste sikkerhedsregler

Ved ophold i og omkring vores bassiner, skal I være opmærksomme på at:

  • Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen – også selvom de kan svømme.
  • Benyttelse af svømmehallen er på eget ansvar. Livredderen forsøger at forebygge ulykker og har det overordnede opsyn, men holder ikke særligt øje med DIT barn. Livredderen går gerne i dialog for råd og vejledning og er uddannet til at hjælpe HVIS ulykken sker.
  • Børn som ikke kan svømme skal, uanset alder, være under opsyn af en voksen. Vi opfordrer kraftigt til brug af bælter og/eller luffer som du finder i svømmehallen til fri afbenyttelse.
  • For at benytte 25 m. bassinet skal man kunne svømme 100 m uden brug af hjælpemidler og kunne træde vande i 2 minutter.
  • At springe på hovedet på lavt vand.
  • At opholde sig under vipperne.

Bassinvagtens anvisninger skal desuden til enhver tid efterleves.

Du kan læse mere om sikkerhed og opsyn i svømmehallen her

Foto- og Mobilpolitik

Frederikshavn svømmehal er en MOBILFRI svømmehal. Dvs. at al brug af mobiltelefon i omklædning, svømmehal og wellnessområder ikke er tilladt.

Ønsker du at tage billeder af din familie eller pårørende kontakt da livredderen i hallen.

Det er kun tilladt at tage billeder efter aftale med livredderen og kun af egen familie eller pårørende. Det er ikke tilladt at offentliggøre billeder uden tilladelse fra personerne på billedet.

Ophold i sauna og dampbad

Med en indgangsbillet til svømmehallen får du mulighed for fri benyttelse af vores fantastiske vildmarkssauna eller vulkanske dampbad. Når du gør brug af vores wellnessområder bør du være opmærksom på følgende:

  • Medbring et stort håndklæde i saunaen – vi appellerer til at både krop og fødder holdes på håndklædet.
  • Børn over 16 år har kun adgang i wellnessområderne fredag efter kl 16:00, i weekender samt i skolernes ferier.

På udvalgte tidspunkter vil der, i vildmarkssaunaen, være saunagus. Læs mere her

Små børn i svømmehallen

Hygiejne

For at sikre hygiejnen omkring blebrugende børn i svømmehallen kræver vi, i Frederikshavn svømmehal, at alle blebørn skal iføres badeble samt tætsiddende badebukser eller badedragt.

Babysvømning

Ønsker du at give din lille ny, de bedste forudsætninger for at få en god opstart, på det at opholde sig i vand, har du mulighed for at tilmelde dig et af vores babysvømnings- eller plask og leg hold. Læs mere her.

Det kan du forvente af Frederikshavn svømmehal

  • Personalet i Frederikshavn svømmehal lægger vægt på dialog og åbenhed, så du kan altid henvende dig til en af vores imødekommende livreddere eller henvende dig til halinspektøren, når du har gode idéer, konstruktiv kritik, brug for dialog eller har brug for oplysninger.
  • Alle vore gæster vil, uanset alder, opleve en svømmehal hvor sikkerhed og hygiejne er i top. Vi vil alle bestræbe os på at yde en personlig og professionel service hvor DU er i centrum. Vi håber at kunne hjælpe dig til at få de bedste mulige oplevelser når du besøger vores fantastiske svømmehal.