Babysvømning og plask og leg

Gode puslefaciliteter

I svømmehallens nordlige ende finder du babypusleområdet. Fordelen ved placeringen i svømmehallen er især, at temperaturen er højere end i omklædningsrummene. Her finder du 4 håndvaske med brusere, bord og stole, mikroovn til opvarmning af sutteflasker samt opbevaringsplads til din pusletaske etc.

Vi anbefaler at Mor eller Far begynder besøget med selv at vaske sig i respektive omklædningsrum og siden pusler sin baby i pusleområdet. Du er meget velkommen til at bede personalet om hjælp eller gode råd.

Mindre børn der ikke er renlige skal have en vandtæt ble på samt badedragt eller badebuks, hvis der skulle ske uheld.

Babysvømning i Frederikshavn Svømmehal

Babysvømning i Frederikshavn svømmehal foregår ved at du tilmelder dig på et af vores hold. Hvert hold går så igennem et forløb på 8 gange. Holdtræningen giver mulighed for fokus på socialt samvær med andre nybagte forældre og deres børn samt en personlig oplevelse for forældre og barn da der, maksimalt vil være 12 babyer på hvert hold. Svømmehallen har et undervandskamera til rådighed så der kan tages billeder af børnene som en varigt minde om oplevelserne på forløbet.

I både dame- og herreomklædningen findes der små badekar samt puslehynder. Inde i selve svømmehallen findes der et babyhjørne, hvor man kan bade sit barn i ro og fred. Her er der specielle vaske til børnene, samt puslehynder. Man kan med fordel bade først selv i de “normale” omklædningsrum, hvor man så derefter, kan gøre sit barn klar.

Plask og leg er for børn fra 1 til 3 år og deres forældre. Her videreudvikles de grundprincipper vi har arbejdet med ved babysvømning tidligere. Det er dog ikke en forudsætning at barnet har gået til babysvømning, da vi altid tilpasser øvelserne til det enkelte barn. Formålet med plask og leg er at barnet bliver trygt både i vand og under vand, og samtidigt udvikler sine svømmefærdigheder og sociale færdigheder. Vi ligger vægt på at barnet udvikler sig igennem en positiv læringsproces og at det forgår på barnet præmisser.

Mindre børn der ikke er renlige skal have en vandtæt ble på samt badedragt eller badebuks, hvis der skulle ske uheld.

Har du spørgsmål kan du kontakte personalet på (+45) 98 45 88 00.

Ønsker du at deltage kontakt os på vores facebookside, Frederikshavn Svømmehal.

Betaling skal ske ved tilmelding. ( Se nederst på siden ).

Prisen for at deltage er 520,- kr. for et forløb på 8 gange. Hvis begge forældre ønsker at deltage er der en tillægspris på 35 kr. pr gang.

Tiderne for holdene er som følger:

Hold 1 : 2 – 6 måneder mandage 11:00 – 11:30
Hold 2 : 6 – 12 måneder mandage 11:30 – 12:00
Hold 3 : 2 – 6 måneder fredage 15:30 – 16:00
Hold 4 : 6 – 12 måneder fredage 16:00 – 16:30

Plask og leg 1 – 3 år. mandage 16:15 – 16:45
Plask og leg 1 – 3 år. fredage 16:30 – 17:00

Holdstart uge 2, 2024

Opstart mandag d. 8. januar og fredag d. 12. januar

Holdstart uge 15, 2024

Opstart fredag d. 5. april og mandag d. 8. april

Holdstart uge 32, 2024

Opstart mandag d. 5. august og fredag d. 9. august

Tilmelding

Tilmelding sker ved at kontakte Frederikshavn Svømmehal på Messenger via vores Facebook-side. Betaling ved tilmelding: Mobilepay Kan anvendes.

Mobilepay: 659944
520 kr. for forløb med 8 sessioner.

Vel mødt i Frederikshavn svømmehal til Babysvømning og plask & leg