Vulkansk dampbad

En oplevelse for krop og sjæl

Besøg vores Islandsk inspirerede dampbad. Det luksuriøse dampbad er udformet som en halvcirkel med kuppelloft og i midten af rummet har vi opsat 150 lys dioder i mosaikken for at illustrere lavastrømmen fra vulkanen.

Dampbadet som har plads til ca. 20 personer, har en temperatur på ca. 45 grader og dampen er tilsat forskellige aromatiske dufte baseret på 100 % æteriske olier.

Aldersgrænsen for benyttelse af rummet er 16 år. For at tilgodese familierne har vi dog tilladt børn adgang ifølge med voksne lørdage, søn- og helligdage samt I skolernes ferier.

Det er vigtigt at faciliteterne anvendes efter hensigten så alle får en god oplevelse. Derfor har vi udarbejdet følgende regelsæt når du benytter rummet:

  1. Du træder ind i et wellnessområde, udvis derfor altid hensyn. Vær stille i dampbadet og tal evt. sagte.
  2. Efter besøget i dampbadet SKAL du altid skylle dig igen, inden du på ny hopper i bassinet. Du kan bruge faciliteterne i rummet eller bruserne i omklædningen.

Dampbadet bruges iført badetøj.

Vi ønsker dig rigtig hjertelig velkommen i vores dampbad.

Forrummet til det vulkanske dampbad

I forrummet har vi to halvrunde wellnessbrusere. Den blå bruser byder på det kolde gys, imens den røde bruser har tempereret vand. Her finder du også en varmesten til afslapning og massage samt en hvilebænk. Sluk tørsten ved vores flotte drikkefontæne imellem besøgene i dampbadet og wellnessbruserne.

Der spilles desuden beroligende musik i såvel forrum som dampbad for at bidrage yderligere til oplevelsen.