Fitness i Nordjylland

Dyrk fitness i Frederikhavn Svømmehal i Nordjylland

Kombiner din svømning med en tur i fitness. I Frederikshavn svømmehals fitnessafdeling i Nordjylland, har vi nu opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.

Kom og benyt dig af vores fitness, også på klubaftener, hvor svømmehallens bassiner er forbeholdt klubber og foreninger.

Fitness, vægttræning og holdtræning

Du har adgang til rummene alle hverdage imellem kl. 06.00 og 21.00. Du kan selvfølgelig også besøge os i weekenden hvor vi holder åbent til kl. 17.00.

I stueetagen finder du vores styrketræningsrum med forskelligt udstyr.

Er det motions og konditionstræning du er interesseret i, prøv da vores motionsrum på første sal. Her finder du bl.a. 3 løbebånd, 5 cykler, 5 crosstrainere og 2 romaskiner.

Som alternativ til træningsrummene kan du med fordel deltage i vores populære vandaerobic. Vore vandaerobicinstruktører underviser alle hverdage kl. 09.00 – kl. 09.50 og på onsdage fra kl. 17.30 – 18.20.
Deltagelse kræver ikke tilmelding. Du møder bare op i nævnte tidsrum.
Prisen for at deltage er kun 10,- kr. pr. gang. Du køber blot en aktivitetsbillet som du giver til instruktøren før timens start.

Efter endt træning kan du med fordel stresse af i dampbadet eller i vildmarkssaunaen. Eller hvorfor ikke bestille tid til en omgang kropsmassage eller Hamam massage hos vore dygtige massører?

Læs mere om wellness-mulighederne.

Tabata holdtræning

Kom og prøv vores nye tiltag – Tabata holdtræning.. Høj intensitet og effektiv træning.

Læs mere om dette her.

Vægttræning

Har du brug for at styrke din muskulatur eller øge din fedtforbrænding så prøv vores vægttræningsrum i stueetagen. Rummet finder du for enden af svømmehallen bagved øvebassinet.

Her er der forskellige former for træningsudstyr, hvor det er muligt at træne alle kroppens muskler. Her kan nævnes træningsbænke, håndvægte, vægtstænger, cablecrosser og squatstativ.

For optimal udnyttelse af vore faciliteter er der opsat diverse informationstavler til såvel information som inspiration.

Af hygiejniske grunde er det ikke tilladt at benytte motionsrummet med bar overkrop.

Slut træningen af med en afslappende svømmetur, hvor muskler og led blødes op eller prøv en af vore saunaer.

Kredsløbstræning

Er det motion og konditionstræning du er interesseret i, så prøv vores fitnessrum på første sal.

I rummet finder du bl.a. 3 løbebånd, 5 crosstrainere, 5 motionscykler og 2 romaskiner.

Slut træningen af med en afslappende svømmetur, hvor muskler og led blødes op.

Prøv også vores super flotte dampbad eller den rustikke vildmarkssauna.

Før og efter træning

Du kan med fordel begynde din træning med en let svømmetur. Herved løsnes muskler og led op.

Efter endt træning er det vigtigt at du strækker din muskler ud. Der er opsat plancher i vore motionsrum til råd og vejledning.

Vi anbefaler at du slutter af i dampbadet eller i en af vore saunaer. Her svedes de sidste affaldsstoffer ud og muskler og led blødgøres.

Vi håber at disse råd vil hjælpe dig til at få et endnu større udbytte af dine timer i Frederikshavn svømmehal.

Råd og vejledning til fitness

Når du ankommer til svømmehallen finder du blot et skab til dit tøj. Husk en tyvekrone til pantlåsen!! Når du har iført dig træningstøj og rene træningssko går du ud i svømmehallen og til højre. For enden af hallen finder du styrketræningsrummet og op af vindeltrappen på første sal finder du vores motionsrum.

Efter endt træning kan du med fordele tage en let svømmetur for at løsne musklerne op eller nyde varmen i vores flotte dampbad eller i den store vildmarkssauna.

Ønsker du at høre mere eller har spørgsmål til vores fitness center er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 98 45 88 00 eller skrive en mail til joph@frederikshavn.dk

Motionsrum

Tekst på vej.