Relax

Kom og prøv vores flotte vildmarkssauna eller det vulkanske dampbad

Kom og prøv den store fælles VILDMARKSSAUNA eller tag en iskold dukkert i det smukke koldvandskar.

DAMPBADET er indrettet med en varmesten, to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad. Rummet er inspireret af den rå islandske natur. Se mere under menupunkterne Vildmarkssauna og Vulkansk Dampbad.

Adgang for børn ifølge med voksne i weekenden.

For at tilgodese familier med børn, har vi nu udvidet åbningstiden yderligere således at der nu er åbent både lørdage og søndage for børn ifølge med voksne.

Har du lyst til en afslappende omgang kropsmassage af en af vores dygtige massører Signe, Johannes og Habib – foregår dette i vort hyggelige og velindrettede massagerum på 1. sal.

Bestilling af tid til massage kan foretages ved at henvende dig i svømmehallen eller kontakte os på telefon (+45) 98 45 88 21 i tidsrummet mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 8 -12. Træffes IKKE om onsdagen.
Du kan også sende en mail til Karina på knjo@frederikshavn.dk – skriv dit telefonnummer og evt. ønsker om tidspunkter, så vil I blive kontaktet. BEMÆRK – jeg holder fri om onsdagen, så mails til knjo@frederikshavn.dk besvares først efterfølgende arbejdsdag.

Yderligere information kan du finde i menupunktet Wellnessmassage.

Prøv også vore flotte saunaer med stjernehimmel. Saunaerne finder du i respektive omklædningsrum hvor der også er brusekabine med koldvandsbrusere.

Vulkansk dampbad

En oplevelse for krop og sjæl

Besøg vores Islandsk inspirerede dampbad. Det luksuriøse dampbad er udformet som en halvcirkel med kuppelloft og i midten af rummet har vi opsat 150 lys dioder i mosaikken for at illustrere lavastrømmen fra vulkanen.

Dampbadet som har plads til ca. 20 personer, har en temperatur på ca. 45 grader og dampen er tilsat forskellige aromatiske dufte baseret på 100 % æteriske olier.

I forrummet har vi to halvrunde wellnessbrusere. Den blå bruser byder på det kolde gys, imens den røde bruser har tempereret vand. Her finder du også en varmesten til afslapning og massage samt en hvilebænk. Sluk tørsten ved vores flotte drikkefontæne imellem besøgene i dampbadet og wellnessbruserne.

Der spilles desuden beroligende musik i såvel forrum som dampbad for at bidrage yderligere til oplevelsen.

Aldersgrænsen for benyttelse af rummet er 16 år. For at tilgodese familierne har vi dog tilladt børn adgang ifølge med voksne lørdage, søn- og helligdage samt I skolernes ferier.

Det er vigtigt at faciliteterne anvendes efter hensigten så alle får en god oplevelse. Derfor har vi udarbejdet følgende regelsæt når du benytter rummet:

Du træder ind i et wellnessområde, udvis derfor altid hensyn. Vær stille i dampbadet og tal evt. sagte.
Efter besøget i dampbadet SKAL du altid skylle dig igen, inden du på ny hopper i bassinet. Du kan bruge faciliteterne i rummet eller bruserne i omklædningen.
Dampbadet bruges iført badetøj.

Vi ønsker dig rigtig hjertelig velkommen i vores dampbad.

Wellnessmassage

Forkæl dig selv med massage i Frederikshavn Svømmehal

Frederikshavn Svømmehal tilbyder massage på udvalgte dage og tidspunkter.

Har du problemer med:

 • Myoser/infiltrationer.
 • Muskelspændinger.
 • Overbelastede muskler.
 • Hovedpine.
 • Stress.
 • Ophobning af affaldsstoffer(fx tunge ben).
 • eller trænger du blot til at forkæle dig selv? Så prøv vores massage.

Infrarød sauna

Hvad er en infrarød sauna?

Den infrarøde sauna i svømmehallen kan rumme op til 4 personer af gangen. Kabinen varmes stille og rolig op til 42 grader i løbet af de 30 minutter den bruges. Derved når kroppen lige så langsom at vænne sig til temperaturen. Det er de infrarøde stråler som giver virkningen, varmen er blot som et behageligt supplement til strålerne. Til dagligt oplever vi infrarøde stråler fra solen. Vi kan ikke se dem, men kan mærke dem som varme. Denne varme er den samme, som vi oplever i en infrarød sauna. Desuden slipper man for den høje luftfugtighed og meget høje temperatur, der kendetegner en almindelig sauna. Disse to kan derfor slet ikke sammenlignes. Den infrarøde varme kan her trænge 3 – 4 cm ind i huden og opvarme knogler, muskler, led og sener på en blid og behagelig måde, uden at kroppen og huden lider overlast.

Der er mange fordele ved at bruge en infrarød sauna. Her kan bl.a. nævnes:

 • Forbedret afgiftning og udrensning
 • Vægttab og slankende virkning
 • Forbedret immunforsvar
 • Smerte- og gigtlindring
 • Lavere blodtryk
 • Konditionstræning

Vildmarkssauna

Afslapning og velvære for både herrer og damer

Kom og prøv vores finsk inspirerede Vildmarkssauna. Saunaen er udført i elletræ af højeste kvalitet. De rustikke planker og den smukke finske saunaovn danner, sammen med musikken og den smukke lyssætning, den perfekte ramme for et hyggeligt besøg med velvære og afslapning i centrum.

Får du det for varmt kan du afkøle dig i det blå koldvandskar eller skylle dig under vores wellnessbruser.

Det er vigtigt at faciliteterne anvendes efter hensigten så alle får en god oplevelse. Derfor har vi udarbejdet følgede regelsæt når du benytter rummet:

 1. Du træder ind i et wellnessområde, udvis derfor altid hensyn. Vær stille i saunaen og tal evt. sagte.
 2. Medbring altid et STORT HÅNDKLÆDE som du kan sidde på.
  Du skal have både krop og fødder på håndklædet sådan at du undgår at svede på bænkene. Saunaen anvendes iført badetøj.
 3. Det er ikke tilladt at placere håndklæder i saunaen uden opsyn, hvorfor personalet, i sådanne tilfælde, forbeholder sig ret til at fjerne disse.
 4. Det er ikke tilladt at hælde vand eller medbragte olier på saunaovnen.
 5. Efter sauna besøget SKAL du altid skylle dig igen, inden du på ny hopper i bassinet.
  Du kan bruge faciliteterne i rummet eller bruserne i omklædningen.

Aldersgrænsen for benyttelse af rummet er 16 år. For at tilgodese familier har vi dog tilladt børn adgang ifølge med voksne lørdage, søn- og helligdage samt i skolernes ferier.